winkelcentrum plaza Rotterdam

Winkelsurveillance

Elke winkelier kent het probleem: winkeldiefstal en criminaliteit. Door winkelend publiek of door eigen medewerkers. De schade kan enorm zijn. Wij hebben een uitgebreid pakket aan mogelijkheden samengesteld om diefstal van uw goederen en criminaliteit in uw winkel grondig aan te pakken. Onze winkelsurveillanten zijn gediplomeerde beveiligingsmedewerkers met eventueel BHV en de differentiatie winkelsurveillant.

A.R.-Beveiliging BV helpt u het veiligheidsgevoel bij uw klanten en bij uw winkelpersoneel terug te krijgen. Door het inzetten van winkelsurveillanten van A.R.-Beveiliging BV bent u verzekerd van een betrouwbare beveiligingspartner. Of het nu gaat om tijdelijke winkelsurveillanten of surveillanten voor een langere periode. Wij regelen het voor u!

Vakbekwame winkelsurveillance

Al onze winkelsurveillanten worden door A.R.-Beveiliging BV intern opgeleid. Tijdens onze trainingen worden zij extra getraind op het gebied van dienstverlening, communicatie en conflicthantering. Ook worden zij extra opgeleid in het aanhouden van verdachten. Hierdoor worden aanhoudingen snel en discreet verricht.

Aangifte bij de politie

Door de nauwe samenwerking met de politie kan optimaal gebruik worden gemaakt van politiediensten.

Wij verzorgen al uw aangiftes bij de politie. Wanneer dit buiten de afgesproken werktijden gebeurt, worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. U blijft als winkelier binnen uw beschikbare budget en verliest geen kostbare tijd met het doen van aangiftes.

Uniek back-up systeem in Rotterdam

In geval van calamiteiten heeft A.R.-Beveiliging BV in het centrum van Rotterdam een uniek back-up systeem voor ondernemers opgezet.  Bovendien staan onze beambten rechtstreeks via de portofoon in contact met de politie. Hierdoor is back-up een kwestie van seconden!